Assets Data Service (ADS)

Reference data service

Waarom Assets Data Service (ADS)?

Meeting the Business Challenge

Emanon’s Assets Data Service (ADS) is ontwikkeld op verzoek en in samenwerking met onze klanten van Assets, die behoefte hadden aan onafhankelijke financiële data voor de waardering van hun portefeuilles, risico- en performance berekeningen en voor meer accurate en transparante managementrapportages.

Na een zorgvuldig keuzetraject hebben we in Interactive Data Company (onderdeel van ICE), de juiste partner gevonden voor de levering van de benodigde financiële data tegen juiste voorwaarden, terwijl Emanon zorgdraagt voor de het leveringsmechanisme en de distributie aan onze klanten.

Solution overview

ADS is een managed financial data service voor vermogensbeheerders, corporate treasuries en financiële ondernemingen, die een behoefte hebben aan onafhankelijke financiële data om hun interne processen voor portefeuille- en positiewaarderingen, compliance, performance- en risicomanagement en rapportages te optimaliseren,

ADS is met name aantrekkelijk voor ondernemingen met een relatief kleine behoefte aan financiële data, die momenteel dure contracten moeten afsluiten met de traditionele dataleveranciers om aan hun requirements te kunnen voldoen.

ADS maakt gebruik van Emanon’s modern, robuuste en flexibele Phaedrus® SaaS platform om de data van Interactive Data’s financial information service te distribueren naar onze klanten, De service wordt beheerd door het team van Emanon, waardoor klanten zich volledig kunnen richten op het optimaliseren van hun interne processen, geen zorg meer hebben over de datalevering en besparingen kunnen realiseren op de kosten voor data management.

Over Interactive Data
ADS geeft toegang tot de volledige financiële database van Interactive Data Company, een leidende dataleverancier in de financiële industrie en onderdeel van de ICE-beurs. De database van IDC geeft toegang tot informatie over meer dan 10 miljoen financiële instrumenten wereldwijd, onderverdeeld naar een groot aantal asset classes, waaronder aandelen, obligaties, valuta’s, derivaten, beleggingsfondsen en indices.

De flexibele en schaalbare ADS service geeft klanten de mogelijkheid om de data te gebruiken daar waar het nodig is, in een applicatie, op een scherm of in een bepaald proces, en op het moment te ontvangen wanneer het uitkomt. ADS kan op meerdere manieren worden aangeleverd, afhankelijk van uw wensen en eisen, zoals FTP of SFTP, in een XML- of een CSV bestand, als een web service API of direct in één van onze applicaties.

Voordelen

 • De service wordt beheerd door Emanon
 • Uitstekende beschikbaarheid, dekking van instrumenten, consistentie en datakwaliteit
 • Via ons moderne Phaedrus Platform
 • Een fair prijsmodel
 • Flexibele leveringsmogelijkheden van de data

De Assets Data Service kan ook de juiste financiële data service zijn voor uw organisatie en uw applicaties. Meer weten over ADS? Neem contact op met Dennis Nohar voor een afspraak voor een nader gesprek of demo via 06 3194 2630 of dennis.nohar@emanon.nl

Assets Data Service cliënten

Implementation

 • Step 1

  Blbalbala

 • Step 2

  Lorem ipsum

 • Step 3

  Lorem ipsum

 • Step 4

  Lorem ipsum

 • Step 5

  Lorem ipsum

Vraag een demo aan

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search