Welkom op onze nieuwe website!

Onze nieuwe website levert een duidelijke boodschap over wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan bij het ontwikkelen, leveren en onderhouden van onze SaaS oplossingen voor het verbeteren van operationele efficiency in de beleggingsadministratie, portfolio management, het beheren van aandelenplannen en het leveren van UPO gegevens aan het Pensioenregister.

Door toenemende interesse van buiten Nederland, hebben we er voor gekozen om alle content op onze website, inclusief brochures en factsheets ook in het Engels, naast het Nederlands, beschikbaar te maken.

De nieuwe website is ontwikkeld met de gedachte dat relevante informatie ook op een duidelijke en slechts met enkele klikken beschikbaar moet zijn voor bezoekers. Bij het ontwerpen hebben we ook de nodige aandacht besteed aan het beschikbaar maken van de website voor mobiele toepassingen, verschillende browsers en het gemak om te navigeren.

We zullen in de toekomst ook de content op onze website voor bezoekers, onze prospects en klanten verder verbeteren en nieuwe toepassingen introduceren om u van alle relevante informatie te voorzien van belang om de toegevoegde waarde van onze oplossingen te kunnen evalueren.

We zijn dan ook heel trots op onze nieuwe website die is opgeleverd door ons design- en ontwikkelteam!! We hopen dat u op onze nieuwe website dan ook alle informatie over Emanon en onze toepassingen op een eenvoudige wijze kunt vinden: zie hiervoor www.emanon.nl.

We stellen alle suggesties en feedback over onze website en uw ervaringen zeer op prijs: deel uw mening met ons via dennis.nohar@emanon.nl.

[huge_it_share]
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search