Peoplestock

Efficiënt en eenvoudig uw werknemersparticipatieplan inzien en beheren? Peoplestock maakt het mogelijk.

Tijdens het invoeren van een participatieplan is er meestal weinig aandacht voor de administratieve impact. Vaal wordt in eerste instantie gekozen voor Excel als administratietool. De administratieve complexiteit en problemen worden met name zichtbaar na het eerste half jaar van het plan, het moment van het fiscale jaaroverzicht, berekenen van het dividend en/of de nieuwe handelsronde. 

Assets

Zelfstandige vermogensbeheerders en kleinere institutionele vermogensbeheerders hebben moeite om te kunnen blijven voldoen aan de steeds stringentere wetgeving en met name en de toenemende vraag naar beschikbaarheid van informatie en transparantie. Emanon’s Assets helpt financiële ondernemingen, vermogensbeheerders, fondsenbeheerders en alternatieve fondsen om aan deze vraag te voldoen. Assets is een gebruikersvriendelijke, geïntegreerde en flexibele oplossing voor het voeren van een beleggingsadministratie, portfolio management en rapportage.

Assets Data Service

ADS is de managed data service uitgevoerd door Emanon voor de beleggingsadministratie. ADS geeft toegang tot de volledige financiële database van Interactive Data Company, een leidende dataleverancier in de financiële industrie en onderdeel van de ICE . De database van IDC geeft toegang tot informatie over meer dan 10 miljoen financiële instrumenten wereldwijd, onderverdeeld naar een groot aantal asset classes, waaronder aandelen, obligaties, valuta’s, derivaten, beleggingsfondsen en indices.

UPO Webconnect

Het Nationaal Pensioenregister biedt sinds 2011 elke Nederlandse online inzicht in de door hem of haar opgebouwde pensioenaanspraken bij zowel pensioenfondsen als verzekeraars. Deze informatie wordt beschikbaar gemaakt in een totaal overzicht van de opgebouwde aanspraken en verwachtte uitkeringen per individuele pensioenregeling, gebaseerd op de gegevens uit het Uniform Pensioen Overzicht (UPO).