Ontdek een schat aan financiële data

Waarom assets DATA SERVICES?

Introductie

ADS is de managed data service uitgevoerd door Emanon voor de beleggingsadministratie. ADS geeft toegang tot de volledige financiële database van Interactive Data Company, een leidende dataleverancier in de financiële industrie en onderdeel van de ICE . De database van IDC geeft toegang tot informatie over meer dan 10 miljoen financiële instrumenten wereldwijd, onderverdeeld naar een groot aantal asset classes, waaronder aandelen, obligaties, valuta’s, derivaten, beleggingsfondsen en indices.

Emanon’s Assets Data Service (ADS) is ontwikkeld op verzoek en in samenwerking met onze klanten van Assets. Zij gaven aan dat ze behoefte hadden aan onafhankelijke financiële data voor de waardering van hun portefeuilles, risico- en performance berekeningen en voor meer accurate en transparante managementrapportages.

Na een zorgvuldig keuzetraject hebben we in Interactive Data Company, de juiste partner gevonden voor de levering van de benodigde financiële data tegen aantrekkelijke voorwaarden aan onze klanten. Emanon draagt ondertussen zorg voor de levering en de distributie aan onze klanten.

Functionaliteiten van ADS

  • Toegang tot informatie over meer dan 10 miljoen financiële instrumenten wereldwijd
  • De data geeft u meer inzicht om uw in interne processen voor portefeuille- en positiewaarderingen, compliance, performance- en risicomanagement en rapportages te verbeteren
  • Maakt gebruikt van Emanon’s flexibele en gebruiksvriendelijke Phaedrus® SaaS platform

Uw voordelen

  • Bespaar kosten op uw data management
  • Volledig aan te passen aan uw behoeften
  • Bespaar tijd omdat wij uw datalevering uit handen nemen
  • Uitstekende beschikbaarheid, dekking van instrumenten, consistentie en datakwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk

Meer weten over ADS? Neem contact op met Dennis Nohar voor een afspraak voor een nader gesprek of demo via +31 (0)26 4451302 of info@emanon.nl

Vraag een Demo aan