Hoera!

Emanon is PSO 30+ gecertificeerd!

Vanaf 1 juli 2023 is Emanon PSO 30+ gecertificeerd! Het PSO-keurmerk is een
erkenning van onze inspanning om ook maatschappelijk een bijdrage te leveren.
We zijn ontzettend trots op deze certificering en willen graag
met je delen wat dit voor jou betekent.

Wat houdt het
PSO-keurmerk in?

Het PSO-keurmerk staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen. Het is bedoeld om inzicht te geven in de mate waarin organisaties sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen. Onze PSO 30+ certificering betekent dat we in de hoogste categorie vallen, waarbij we meer dan 30% van onze werkplekken beschikbaar stellen aan deze groep mensen. Dit betekent dat we op de PSO prestatieladder tot de top van Nederland behoren!

Heel concreet: Doe je zaken met (semi)publieke opdrachtgevers, zoals gemeenten, provincies of waterschappen, en heb je een SROI-verplichting? Dan kan je bij de opdrachtgever aangeven dat je een deel van de SROI-verplichting invult door samen te werken met Emanon.

Door te kiezen voor Emanon draagt je onderneming bij aan het bevorderen van
werk- en ontwikkelingsmogelijkheden voor mensen met een afstand tot de
arbeidsmarkt, terwijl je tegelijkertijd voldoet aan de SROI-verplichting. Naast de positieve maatschappelijke impact die je als bedrijf maakt, betekent dit dus ook dat diensten en projecten van Emanon met behulp van de SROI-verplichting kunnen worden gefinancierd.

Wat betekent dit
voor jou?

Wat Emanon
concreet doet

Sociaal ondernemen is deel van ons DNA. Onze visie hierbij is dat niet het werk leidend is, maar de persoon achter het werk. Waar ben je goed in en wat vind je leuk? Welk niveau en tempo passen bij jou, en wat heb je nodig om jezelf verder te ontwikkelen? Niet alleen binnen jouw vakgebied, maar ook in bredere zin. Wie zich beter voelt, presteert ook beter!

Bij Emanon werken collega’s die om diverse redenen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben of hadden, bijvoorbeeld als gevolg van een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), een autismespectrumstoornis (ASS) of een andere oorzaak. Het zijn mensen die minder kansen krijgen op de gewone arbeidsmarkt. Wij bieden hen die kans.

De meeste mensen die voor ons kiezen, hebben talent voor ICT. We leiden ze op, laten ze projecten uitvoeren en geven ze de juiste begeleiding bij het werk. Samen evalueren we en geven we verbeterpunten aan. Zo bouwen we samen ervaring op.

Neem contact met ons op!

Wil je verder praten over onze certificering en wat dit voor jouw onderneming betekent‭? ‬Neem gerust contact met ons op‭! ‬