Emanon

To support your business growth

Wat we doen

Emanon ontwerpt, bouwt en levert innovatieve software-oplossingen om bedrijfsprocessen in financiële dienstverlening en rapportages te optimaliseren

anton
bjorn
vrouw
dennis
chris
jon

Kom jij ons team versterken? Neem contact op!

pen
Onze aanpak, uw voordeel

 

Al onze oplossingen worden geleverd als Software as a Service (SaaS) via ons eigen en moderne Phaedrus platform. Het is onze visie, dat software-oplossingen meer klantspecifiek, schaalbaar en tegen een betere prijs kunnen worden geleverd door optimaal gebruik te maken van innovatieve technologie.

Door de flexibele en modulaire opzet van onze software en door gebruik te maken van één platform voor al onze oplossingen, geven we onze klanten de mogelijkheid om functionaliteiten uit meerdere applicaties te combineren tot een passende oplossing die aan hun requirements voldoet.

Het grote voordeel van onze aanpak is, dat nu ook kleinere en middelgrote ondernemingen kunnen profiteren van moderne en specifieke softwareoplossingen die tot voor kort alleen beschikbaar waren voor grote ondernemingen met grote budgetten.

Onze oplossingen en dienstverlening

 

  • Assets, de beleggingsadministratie- en portfolio management oplossing voor pensioenfondsen en vermogensbeheerders
  • Assets Data Service, de financiële data service voor het onafhankelijk waarderen van o.a. uw beleggingen, performance en risico’s
  • PeopleStock voor het efficiënt managen van uw werknemersparticipatieplan
  • UPO WebConnect, de koppeling met het Pensioenregister
  • Software ontwikkeling
  • Implementatie
  • Consultancy

peoplestock-01
PeopleStock
assets-03
Assets
upo-01
UPO WebConnect
upo-01
Assets Data Service

Historie

 

Emanon bestaat al sinds 1987 en is dus geen eendagsvlieg. Wij zijn trots op de kennis en expertise die wij de afgelopen 30 jaren hebben opgebouwd en waarmee we in de loop der tijd veel ondernemingen hebben mogen helpen bij het optimaliseren van hun processen met onze softwareoplossingen en dienstverlening.

2015: Lancering van de Assets Data Service, Emanon’s financiële data service.

2015: Emanon wordt lid van het SNPI en AGP, respectievelijk het Nederlandse en het Duitse platform voor de bevordering van financiële werknemersparticipatie.

2011: Ontwikkeling van UPO WebConnect, onze oplossing voor het geautomatiseerd genereren en levering van Uniforme Pensioen Overzichten (UPO’s) aan het Nederlandse Pensioenregister.

2009: Ontwerp en realisatie van onze unieke event driven historische database-model en de integratie met het Phaedrus platform

2002: Implementatie van de SaaS versies bij onze klanten, waaronder Ballast Nedam, DHV, Grontmij, Media Groep Limburg, PBO-D en Tauw.

2001: Realisatie van het Phaedrus platform, ontwikkeling van de webversies van Assets en PeopleStock.

1998: Ontwikkeling van PeopleStock voor het efficiënt beheren van werknemersparticipatieplannen.

1996: De Assets-applicatie  wordt door Emanon BV, de opvolger van Phaedrus B.V., teruggekocht van CMG, nu CGI.

1994: Verkoop van de Assets-applicatie aan CMG, nu CGI.

1992: Samenwerking met CMG.

1987: Ontwikkeling en implementatie van de Oracle-versie van Assets voor de beleggingsadministratie bij grote en kleine pensioenfondsen, zoals Akzo, DHV, Hoogovens, MnServices en Stork.

1987: Oprichting van Phaedrus Informatie Systemen B.V door John Leeuwis.

emanon

Onze klanten

 

Wij zijn er trots op dat wij onze klanten mogen helpen met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, en dit vaak al tientallen jaren. Tot onze klanten behoren pensioenfondsen, vermogensbeheerders, trusts, stichtingen, alternatieve fondsbeheerders, maar ook treasuries, financiële afdelingen en HR-afdelingen van ondernemingen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search